„Asztalt terítesz…” (Zsolt. 23,5)

A Hódmezővásárhely-Ótemplomi gyülekezet szeretet-szolgálati csapata karácsonyi gyűjtést szervez „Asztalt terítesz…” címmel.

A járványhelyzet valószínűsíti, hogy az eddigieknél is jobban családi ünnepé válik keresztyén ünnepünk, hiszen mindannyian otthon leszünk. A karácsony meghitt része a terített asztal. Ezt szeretnénk minden vásárhelyi család számára elérni.

Tartós élelmiszer csomaggal segítjük vásárhelyiként a vásárhelyi rászorulókat. Olyan tartós élelmiszercsomagot állítunk össze 7-8 kg súlyban, 5.000,- forint értékben egy-egy rászoruló család számára, amely a karácsonyi asztalt segíti megteríteni, és egy kicsit még tovább is kitart. A mostani helyzetre való tekintettel nem egyéni vásárlást javaslunk, hanem pénzbeli adománygyűjtést.

Az adománygyűjtés ideje: 2020. november 12. – 2020. december 7.

A befizetés módja: vagy a készpénz adomány eljuttatása a Lelkészi Hivatalba (Zrínyi u. 5.). Vagy pedig banki átutalással az egyházközség bankszámlája: a kedvezményezett megnevezése: Hmvhely-Ótemplomi Ref. Egyházk. 11735067-20056821. Az átutalás alkalmával kérjük a megjegyezés rovatba feltüntetni: „Asztalt terítesz” adomány.

December 7-ét követően a csoportunk megvásárolja, csomagolja és a rászorultaknak december 15-20 között eljuttatja. Természetesen az „Asztalt terítesz…” akció végén beszámolót készítünk!

Köszönjük segítségét! Áldás, békesség:

Bán Csaba Attila lelkipásztor

Elek András főgondnok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + öt =